17 september 2013

Eerst verraden - daarna gezin bedreigd - dank aan Publeaks


Verraders bij gehandicaptenzorg


Verradersactiviteiten van 'zure jaloerse' medewerkers bij Humanitas DMH, een instelling voor gehandicaptenzorg, en de op sensatie beluste 'Volkskrant', hebben grote schuld aan de  'ernstige bedreigingen' aan het adres van interim-manager Raimond Nicodem en zijn gezin.

Doet denken aan NSB

Wat een walgelijke vorm van matennaaierij. 'Volkskrant' wil kennelijk laten zien dat zij de eerste en meest vertrouwde krant van Publeaks is en beloont het NSB-gedrag van laffe anonieme zielenpoten. Daarmee stelt de oud-verzetskrant  zich in een bedenkelijk daglicht.

Als dit klokkenluiden is, heeft 'Volkskrant' - en die andere media die niet kunnen achterblijven - nog veel te leren. Maar, ja commercie stijgt uit boven eerlijke hardwerkende journalistiek en is belangrijker dan het leven van een (dure?) manager en zijn gezin.

Juridische stappen?

Laten we hopen dat Raimond Nicodem bij de politie aangifte doet van bedreiging door de zorgverleners van Humanitas, die kennelijk dit gezin met zinloos geweld tot de gehandicapte clientèle van de eigen instelling willen laten behoren.
Een goede advocaat (en die kan Nicodem best betalen) zou kunnen uitzoeken welke juridische stappen er tegen 'Volkskrant' en Publeaks zijn te ondernemen?

Geen opmerkingen:

AIVD verzuipt in vereisten nieuwe Wiv2017

Dick Schoof heeft bij AIVD veel werk te doen Vaak is de toestemming die ministers geven aan inlichtingendiensten om bijzondere b...